fbpx

Rólunk

A Gégo Band zenekar egy olyan csapat, melynek célja az adott rendezvény (esküvő, party, bál, születésnap, falunap) felejthetetlenné tétele, amit nem csak az általunk játszott zenékkel, hanem annak előadásával, fény- és hangtechnikával és a vendégkörrel kialakított közvetlen, baráti kapcsolattal igyekszünk elérni.

A zenekar repertoárjában a régi dalok mellett sok olyan zene is szerepel, melynek dinamikáját úgy alakítjuk, hogy minél táncolhatóbb legyen a vendégkör részére.

Amit biztosítunk:

 • Minőségi
  fény- és hangtechnika a minél magasabb színvonal eléréséért.
 • Árazásunk
  személyre- és igényre szabott, mivel nincs két ugyanolyan
  rendezvény.
 • Alapszabályunk
  a rugalmasság, megbízhatóság, pontosság, alkalomhoz illő
  megjelenés.

Fellépéseket az ország egész területén vállalunk! Ha jól akar szórakozni minőségi látvány és megszólalás mellet, akkor hívjon, vagy kérjen személyre szabott ajánlatot, kéréseit rugalmasan és diszkréten kezeljük és próbáljuk a legjobban kielégíteni.

Gégo Band, mint esküvői zenekar:

A legjobb tudásunk és tapasztalatunk szerint segítünk megvalósítani álmai esküvőjét. A személyes találkozó, telefonbeszélgetés, email eszmecsere alkalmával átbeszéljük az esküvő paramétereit, menetrendjét.

Gégo Band, mint party zenekar:

A legfontosabb mindig az alkalomhoz illő hangulat megteremtése, legyen szó születésnap, legénybúcsú, szüreti bál, falunap vagy bármilyen egyéb rendezvényről. A jó zenekar ismérve a magas színvonalú és minőségű hangosítás. A jó zenekarnak alkalmazkodni kell a rendezvény körülményeihez és jól össze kell dolgoznia az ott dolgozó személyzettel, szakemberekkel.

Ossza meg az oldalt barátaival, ismerőseivel:

Facebook
Facebook
YouTube